Kufje Plantronics Bluetooth BackBeat BBT903 +/R

1027

Plantronics

Kufje Plantronics bluetooth BackBeat BBT903 +/R

- Ideale per telefonat iPhone me te fundit kufjet me bluetooth Plantronics

- BackBeat™ 903 kane teknologjine  Altec Lansing sound, per nje audio me te pasur , me te plote dhe me te qarte.

- Kane gjithashtu teknologjine per anullimin e zhurmave, duke e bere tingullin me te qarte e te paster.

- Mund te degjoni lehtesisht muziken tuaj te preferuar.

- Shume fleksibel dhe te lehta. Mund t'i perdorni gjate te gjithe dites.

- Me permasa te vogla dhe mund te vendoset lehtesisht ne xhepin tuaj.

- Bateria i mban mbi 5 ore muzike apo telefonata dhe mbi 5 dite stand by

- Plantronics eshte kompania me e mire ne bote per kufjet vjen eskluzivisht ne

- Dyqan Taxi, kete lloj kufje kaq profesionale e gjeni vetem tek ne me kete cmim i cili eshte edhe me i ulet se ne faqen zyrtare te plantronics

- Produkt origjinal

Marka Plantronics
Garancia 1 vit
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kufje Plantronics bluetooth BackBeat BBT903 +/R

- Ideale per telefonat iPhone me te fundit kufjet me bluetooth Plantronics

- BackBeat™ 903 kane teknologjine  Altec Lansing sound, per nje audio me te pasur , me te plote dhe me te qarte.

- Kane gjithashtu teknologjine per anullimin e zhurmave, duke e bere tingullin me te qarte e te paster.

- Mund te degjoni lehtesisht muziken tuaj te preferuar.

- Shume fleksibel dhe te lehta. Mund t'i perdorni gjate te gjithe dites.

- Me permasa te vogla dhe mund te vendoset lehtesisht ne xhepin tuaj.

- Bateria i mban mbi 5 ore muzike apo telefonata dhe mbi 5 dite stand by

- Plantronics eshte kompania me e mire ne bote per kufjet vjen eskluzivisht ne

- Dyqan Taxi, kete lloj kufje kaq profesionale e gjeni vetem tek ne me kete cmim i cili eshte edhe me i ulet se ne faqen zyrtare te plantronics

- Produkt origjinal

Fleta e të dhënave

Marka Plantronics
Garancia 1 vit
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: