Kufje Plantronics Bluetooth M155/R

- Kufje shume te lehta dhe te bukura te cilat jane ideale per personat qe perdorin smartphone.

- Lehtesisht te perdorshme gjate kohes qe ju po merreni me dicka tjeter.

- Ka nje kabull 2 ne 1, nepermejt te cilit edhe karikohet edhe mund te flisni ne te njejten kohe.

- Kur ju vjen nje telefonate, ju vetem thoni "Pergjigju" dhe nuk ka nevoje qe te shtypni ndonje buton.

- Ju mund ta perdorni gjithashtu per te degjuar muzike ose per te degjuar drejtimin e GPS nga smartphone juaj.

- Duke shkarkuar ne telefonin tuaj aplikacionin MyHeadset ju merrni keshilla dhe mjete te tjera qe i vijne ne ndihme perdorimit te kufjeve.

- Kufje me Bluetooth qe funkisonojne deri ne 9m larg telefonit tuaj.

- E vlefshme ne ngjyre te bardhe edhe te zeze.

- Plantronics eshte kompania me e mire ne bote per kufjet vjen eskluzivisht ne Dyqan Taxi.

- Produkt origjinal.

Marka Plantronics
Garancia 1 vit
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kufje Plantronics Bluetooth M155/R

- Kufje shume te lehta dhe te bukura te cilat jane ideale per personat qe perdorin smartphone.

- Lehtesisht te perdorshme gjate kohes qe ju po merreni me dicka tjeter.

- Ka nje kabull 2 ne 1, nepermejt te cilit edhe karikohet edhe mund te flisni ne te njejten kohe.

- Kur ju vjen nje telefonate, ju vetem thoni "Pergjigju" dhe nuk ka nevoje qe te shtypni ndonje buton.

- Ju mund ta perdorni gjithashtu per te degjuar muzike ose per te degjuar drejtimin e GPS nga smartphone juaj.

- Duke shkarkuar ne telefonin tuaj aplikacionin MyHeadset ju merrni keshilla dhe mjete te tjera qe i vijne ne ndihme perdorimit te kufjeve.

- Kufje me Bluetooth qe funkisonojne deri ne 9m larg telefonit tuaj.

- E vlefshme ne ngjyre te bardhe edhe te zeze.

- Plantronics eshte kompania me e mire ne bote per kufjet vjen eskluzivisht ne Dyqan Taxi.

- Produkt origjinal.

Fleta e të dhënave

Marka Plantronics
Garancia 1 vit
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë