Mbajtese Smartphon per Makine dhe Biciklete GPS

7497

2 290 Lekë

2 490 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Mbajtese Smartphone/GPS per Makine

Kjo pakete ju mundeson te keni 10 menyra te ndryshme per te mbajtur Telefonin tuaj ne makine ose biciklete.

Kutia perfshin 10 aksesoret e meposhtem:

1.Mbajtese Smartphone Universale GPS/MP4 (Gjeresia maksimale 93 mm)

2. Mbajtes Smartphone Universale GPS/MP4 (Gjeresia maksimale 125 mm)

3. Mbajtese per tek mbrojtesja e diellit

4. Mbajtese per tek pasqyra e brendshme

5. Mbajtese per tek difuzori i ajrit

6. Mbajtese me vakum per tek xhami i makines

7. Ngjitese per mbajtesen ne kroskot

8. Karikues per makine me nje porte USB

9. Kabell micro USB

10. Mbajtese per biciklet.

Shume praktike fale aksesoreve te rregullueshem.

Nje zgjidhje inovative e cila qendron ne cdo siperfaqe.

Pershtatet bukur ne kroskotin e makines tuaj. Material rezistent.

Më shumë informacion

Mbajtese Smartphone/GPS per Makine

Kjo pakete ju mundeson te keni 10 menyra te ndryshme per te mbajtur Telefonin tuaj ne makine ose biciklete.

Kutia perfshin 10 aksesoret e meposhtem:

1.Mbajtese Smartphone Universale GPS/MP4 (Gjeresia maksimale 93 mm)

2. Mbajtes Smartphone Universale GPS/MP4 (Gjeresia maksimale 125 mm)

3. Mbajtese per tek mbrojtesja e diellit

4. Mbajtese per tek pasqyra e brendshme

5. Mbajtese per tek difuzori i ajrit

6. Mbajtese me vakum per tek xhami i makines

7. Ngjitese per mbajtesen ne kroskot

8. Karikues per makine me nje porte USB

9. Kabell micro USB

10. Mbajtese per biciklet.

Shume praktike fale aksesoreve te rregullueshem.

Nje zgjidhje inovative e cila qendron ne cdo siperfaqe.

Pershtatet bukur ne kroskotin e makines tuaj. Material rezistent.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: