Mbajtese Smatrphon per Makine, Car Mount

KZ0211

990 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Mbajtese me permasa te vogela e cila pershtatet ne te gjithe llojet e telefonave.

Vendoset lehtesisht ne grilen e ventilimit te makines.

Mund te zgjerohet nga 3.4 deri ne 8.6 cm. 

E pershtatshme per smartphone deri ne 6 inch.

Kapje e qendrueshme nga te 2 krahet e cila i reziston tronditjes dhe rreshqitjes.