Mbajtese Tableti me Vakum Baseus Lazy Bracket

18311

Mbajtese Tableti me Vakum Baseus Lazy Bracket

Deshironi duar te lira kur ju duhet te punoni dhe njekohesisht te perdorni tabletin tuaj

Kjo eshte zgjidhja e duhur, nje mbajtese  me vakum per tabletin i markes Baseus

Praktik dhe i thjeshte ne perdorim dhe ne lehtesimin e jetes. Mund te mbaje edhe nje smartphone

Materiali i mbajteses zinku cka siguron qe tableti te mos bie

I pershtatshem per  madhesi ekrani nga 5.5-15 inch

Rrotullohet 360 grade

Marka Baseus
Pesha 400gr
Materiali Zink
Madhesia e Ekranit 5.5-15 inch
Kompatibel Me te gjithe
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mbajtese Tableti me Vakum Baseus Lazy Bracket

Deshironi duar te lira kur ju duhet te punoni dhe njekohesisht te perdorni tabletin tuaj

Kjo eshte zgjidhja e duhur, nje mbajtese  me vakum per tabletin i markes Baseus

Praktik dhe i thjeshte ne perdorim dhe ne lehtesimin e jetes. Mund te mbaje edhe nje smartphone

Materiali i mbajteses zinku cka siguron qe tableti te mos bie

I pershtatshem per  madhesi ekrani nga 5.5-15 inch

Rrotullohet 360 grade

Fleta e të dhënave

Marka Baseus
Pesha 400gr
Materiali Zink
Madhesia e Ekranit 5.5-15 inch
Kompatibel Me te gjithe

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: