Mikrofon + Boks Bluetooth Magic Karaoke K088

Tani me mikrofonin dhe boksin bluetooth festat tuaja do te jene me te bukura dhe e te gjalla.

Nuk ka menyre me te mire se sa te provoni veten me mikrofonin Magic Karaoke dhe te shikoni sa te talentuar jeni.

Mund ti lidhni me smartphonin tuaj me ane te APP KTV karaoke dhe ti jepni efekte zerit tuaj si nje profesionist.

Mikrofoni dhe boksi jane te levizshem dhe mund te lidhen me bluetooth dhe wirelles.

Me bater e cila rikarikohet

Kohezgjatja e baterise 6 - 12 ore
Kapaciteti i Baterise 2600 mA
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mikrofon + Boks Bluetooth Magic Karaoke K088

Tani me mikrofonin dhe boksin bluetooth festat tuaja do te jene me te bukura dhe e te gjalla.

Nuk ka menyre me te mire se sa te provoni veten me mikrofonin Magic Karaoke dhe te shikoni sa te talentuar jeni.

Mund ti lidhni me smartphonin tuaj me ane te APP KTV karaoke dhe ti jepni efekte zerit tuaj si nje profesionist.

Mikrofoni dhe boksi jane te levizshem dhe mund te lidhen me bluetooth dhe wirelles.

Me bater e cila rikarikohet

Fleta e të dhënave

Kohezgjatja e baterise 6 - 12 ore
Kapaciteti i Baterise 2600 mA

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: