Mates aktiviteti fizik modeli HB-08

Me madhesi ekrani 0.95" OLED

Kapaciteti i baterise 200mAh. Me sensore G

Kompatibel me Android 4.4 dhe iOS 8.0

Funksionet: Mat dhe monitoron pulsin tuaj gjate ushtrimit te aktivitetit fizik, rrahjet e zemres ne 24 ore, oksigjenin,presionin e gjakut, kohen per gjume

Funksionin e kujteses: Thirrjet, sms, distancen, meazhe telefonata facebook twitter, whatsappp, alarmin e gjumit etj

Bateria qendron standby 60 dite perdoret 20 dite

Forma e rrumbullaket, materiali i rripit silikon, ngjyre e zeze

Kapaciteti i Baterise 200MaH
Madhesia e Ekranit 0.96"
Kompatibel Me Apple, Me Android
Teknologjia e Ekranit OLED
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mates aktiviteti fizik modeli HB-08

Me madhesi ekrani 0.95" OLED

Kapaciteti i baterise 200mAh. Me sensore G

Kompatibel me Android 4.4 dhe iOS 8.0

Funksionet: Mat dhe monitoron pulsin tuaj gjate ushtrimit te aktivitetit fizik, rrahjet e zemres ne 24 ore, oksigjenin,presionin e gjakut, kohen per gjume

Funksionin e kujteses: Thirrjet, sms, distancen, meazhe telefonata facebook twitter, whatsappp, alarmin e gjumit etj

Bateria qendron standby 60 dite perdoret 20 dite

Forma e rrumbullaket, materiali i rripit silikon, ngjyre e zeze

Fleta e të dhënave

Kapaciteti i Baterise 200MaH
Madhesia e Ekranit 0.96"
Kompatibel Me Apple, Me Android
Teknologjia e Ekranit OLED

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

22 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë