Ore inteligjente modeli Aplus GV18

Me funksion thirrje GSM / GPRS 850/900/1800/1900

Rripi material gome qe nuk acaron lekuren e dores dhe ehste e rehatshme

Ekrani 1.5'' inch TFT HD LCD; 240*240 px

Lidhje me bluetooth V3.0. Me kamera 1.3m HD

Materiali i ores Stainless Steel

Bateria 450mAh, karikohet me fishe USB dhe eshte rezistente ndaj ujit

Memorja: 128MB+64M, Suporton karte krediti Tf Maximum 32G

Permasat e ores jane 39.5mm gjeresia e ekranit x 12.3mm trashesia dhe 58.5 mm gjatesia e ekranit

Ju njofton çdo minute per mesazhet funksionalitetet, apo aktivitetin fizik

Permasa e Ekranit (inch) 1.5"
Rezolucioni 240*240 px
Kamera Ballore Kamera Selfie: 1.3 MP
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ore inteligjente modeli Aplus GV18

Me funksion thirrje GSM / GPRS 850/900/1800/1900

Rripi material gome qe nuk acaron lekuren e dores dhe ehste e rehatshme

Ekrani 1.5'' inch TFT HD LCD; 240*240 px

Lidhje me bluetooth V3.0. Me kamera 1.3m HD

Materiali i ores Stainless Steel

Bateria 450mAh, karikohet me fishe USB dhe eshte rezistente ndaj ujit

Memorja: 128MB+64M, Suporton karte krediti Tf Maximum 32G

Permasat e ores jane 39.5mm gjeresia e ekranit x 12.3mm trashesia dhe 58.5 mm gjatesia e ekranit

Ju njofton çdo minute per mesazhet funksionalitetet, apo aktivitetin fizik

Fleta e të dhënave

Permasa e Ekranit (inch) 1.5"
Rezolucioni 240*240 px
Kamera Ballore Kamera Selfie: 1.3 MP

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

11 produkte te tjere ne te njejten kategori: