Ore Inteligjente me SIM V9

23853

Ore inteligjente me SIM modeli V9

Vjen ne dy ngjyra jeshile dhe e zeze

Me rrip silikon, forme e rrumbullaket

Ekrani 1.22"inch 240X240 IPS HD, touch screen OGS

Me kamera 0.3M, beni foto kudo qe jeni

E pershtatshme per sistemet Android 

Me disa funksione qe do tju ndihmojne shume ne jeten e perditshme: funksion thirrje me ze dhe dridhje, mesazhe, me karte Sim,bluetooth

GSM, per fitnes, email, mesazhe, call reminder,MP3, MP4, muzikë me muzikë Bluetooth dhe shume funksione te tjera

Ju njofton çdo minute per mesazhet funksionalitetet, apo aktivitetin fizik

Dizenjo e rripit e thjeshte sportive. Materiali i ores silikon dopjo

Bateria 380mAh, karikohet me fishe USB. Memorja: 32M + 32M. Suporton karte krediti Tf Maximum 32G

Permasat:53.0x44.9x13.3mm

Kamera Ballore Kamera Selfie: 0.3 MP
Permasa 53.0x44.9x13.3mm
Madhesia e Ekranit 1.22"
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ore inteligjente me SIM modeli V9

Vjen ne dy ngjyra jeshile dhe e zeze

Me rrip silikon, forme e rrumbullaket

Ekrani 1.22"inch 240X240 IPS HD, touch screen OGS

Me kamera 0.3M, beni foto kudo qe jeni

E pershtatshme per sistemet Android 

Me disa funksione qe do tju ndihmojne shume ne jeten e perditshme: funksion thirrje me ze dhe dridhje, mesazhe, me karte Sim,bluetooth

GSM, per fitnes, email, mesazhe, call reminder,MP3, MP4, muzikë me muzikë Bluetooth dhe shume funksione te tjera

Ju njofton çdo minute per mesazhet funksionalitetet, apo aktivitetin fizik

Dizenjo e rripit e thjeshte sportive. Materiali i ores silikon dopjo

Bateria 380mAh, karikohet me fishe USB. Memorja: 32M + 32M. Suporton karte krediti Tf Maximum 32G

Permasat:53.0x44.9x13.3mm

Fleta e të dhënave

Kamera Ballore Kamera Selfie: 0.3 MP
Permasa 53.0x44.9x13.3mm
Madhesia e Ekranit 1.22"

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

14 produkte te tjere ne te njejten kategori: