Ore Inteligjente A1 me karte SIM

Kryen te gjitha funksionet e nje Smartphone: telefonata, mesazhe e shume funksione te tjera. Mjafton te vendosni karten SIM.
Gjithashtu mund te lidhet nepermjet Bluetooth-it me Telefonin tuaj (andorid ose iOS) dhe ju njofton kur ju vjen nje telefonat, mesazh apo njoftime te tjera.
Mund te pergjigjeni direkt nga ora apo te kontrolloni kameren e telefonit tuaj nepermjet ores.

Ekran 1.54" me rezolucion 240x240 pixels
RAM 32MB
Memorje e brendshme 64MB (mund te vendosni karte memorje deri ne 32GB)
Bluetooth version 3.0
Kamera e integruar 0.3MP per Fotografi (nuk mund te bej video)
Bateri e rikarikueshme me kapacitet 380mAh.
- Mund te zgjas deri ne 2 dite duke e perdorur normalisht.

Sistem operativ i thjeshte. Ora ka disa aplikacione te para-intsaluara (mates aktiviteti, kamera, makine llogaritese, mesazhe etj) dhe nuk mund te instalohen aplikacione te tjera.

Funksionon dhe si mates aktiviteti duke matur hapat qe beni gjate dites dhe ju kujton se duhet te levizni kur rrini shume kohe ulur.

Nese largohet 10 metra nga telefoni ju njofton se po harroni telefonin pas.

Konfigurimi i internetit 2G behet duke vendosur karten SIM dhe te dhenat e operatorit tuaj telefonik.

Rrip rezistent i gomuar. Ore e perbere prej celiku qe nuk ndryshket.

Permasat: 4.8 x 4 x 1.18 cm

Gjatesia e rripit 21.2 cm

Pesha: 53 gram

Më shumë informacion

Ore Inteligjente A1 me karte SIM

Kryen te gjitha funksionet e nje Smartphone: telefonata, mesazhe e shume funksione te tjera. Mjafton te vendosni karten SIM.
Gjithashtu mund te lidhet nepermjet Bluetooth-it me Telefonin tuaj (andorid ose iOS) dhe ju njofton kur ju vjen nje telefonat, mesazh apo njoftime te tjera.
Mund te pergjigjeni direkt nga ora apo te kontrolloni kameren e telefonit tuaj nepermjet ores.

Ekran 1.54" me rezolucion 240x240 pixels
RAM 32MB
Memorje e brendshme 64MB (mund te vendosni karte memorje deri ne 32GB)
Bluetooth version 3.0
Kamera e integruar 0.3MP per Fotografi (nuk mund te bej video)
Bateri e rikarikueshme me kapacitet 380mAh.
- Mund te zgjas deri ne 2 dite duke e perdorur normalisht.

Sistem operativ i thjeshte. Ora ka disa aplikacione te para-intsaluara (mates aktiviteti, kamera, makine llogaritese, mesazhe etj) dhe nuk mund te instalohen aplikacione te tjera.

Funksionon dhe si mates aktiviteti duke matur hapat qe beni gjate dites dhe ju kujton se duhet te levizni kur rrini shume kohe ulur.

Nese largohet 10 metra nga telefoni ju njofton se po harroni telefonin pas.

Konfigurimi i internetit 2G behet duke vendosur karten SIM dhe te dhenat e operatorit tuaj telefonik.

Rrip rezistent i gomuar. Ore e perbere prej celiku qe nuk ndryshket.

Permasat: 4.8 x 4 x 1.18 cm

Gjatesia e rripit 21.2 cm

Pesha: 53 gram

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë