Ore Inteligjente S6-V8 me SIM

20108

5 390 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Ora inteligjente S6-V8 mund te lidhet me Bluetooth me nje Smartphone dhe ju njofton per thirrjet, mesazhet apo njoftime te tjera qe vijn ne telefonin tuaj.
Gjithashtu ora kryen te gjitha funksionet e nje telefoni duke i vendosur nje karte SIM, mund te flisni apo te coni mesazhe direkt nga ora, te perdorni internetin e kartes SIM dhe shume funksione te tjera.
Ekran me madhesi 1.22" me prekje per ta bere me te thjeshte perdorimin e ores
Me kamera 0.3MP per te fotografuar direkt nga ora
Trupi i ores eshte i perbere prej aliazh zinku dhe rrip gome shume rezistent.
Rezistente ndaj sperkatjeve  te ujit por nuk sugjerohet qe ora te futet brenda ne uje.
Bateri e rikarikueshme me kapacitet 280mAh e cila mund te zgjase deri ne 2 dite pune.
Sistemi operativ eshte i thjeshte dhe nuk lejon te shkarkohen aplikacione.
Mat hapat dhe aktivitetin tuaj ditor.
Permasat 53 x 44 x 12 mm dhe pesha 63 gram
Teknologji Bluetooth 3.0 dhe Rrjeti 2G
Opsione te tjera: Luajtes muzike dhe video, regjistrues zeri, boks + mikrofon, makine llogaritese, shenime etj

RAM 138MB dhe memorje 128MB e cila mund te zgjerohet nese i vendosni karte memorje

Porta USB 1 Porte USB
Madhesia e Ekranit 30.988 mm
SMART PO
Kompatibel Me Android, Me Apple

Më shumë informacion

Ora inteligjente S6-V8 mund te lidhet me Bluetooth me nje Smartphone dhe ju njofton per thirrjet, mesazhet apo njoftime te tjera qe vijn ne telefonin tuaj.
Gjithashtu ora kryen te gjitha funksionet e nje telefoni duke i vendosur nje karte SIM, mund te flisni apo te coni mesazhe direkt nga ora, te perdorni internetin e kartes SIM dhe shume funksione te tjera.
Ekran me madhesi 1.22" me prekje per ta bere me te thjeshte perdorimin e ores
Me kamera 0.3MP per te fotografuar direkt nga ora
Trupi i ores eshte i perbere prej aliazh zinku dhe rrip gome shume rezistent.
Rezistente ndaj sperkatjeve  te ujit por nuk sugjerohet qe ora te futet brenda ne uje.
Bateri e rikarikueshme me kapacitet 280mAh e cila mund te zgjase deri ne 2 dite pune.
Sistemi operativ eshte i thjeshte dhe nuk lejon te shkarkohen aplikacione.
Mat hapat dhe aktivitetin tuaj ditor.
Permasat 53 x 44 x 12 mm dhe pesha 63 gram
Teknologji Bluetooth 3.0 dhe Rrjeti 2G
Opsione te tjera: Luajtes muzike dhe video, regjistrues zeri, boks + mikrofon, makine llogaritese, shenime etj

RAM 138MB dhe memorje 128MB e cila mund te zgjerohet nese i vendosni karte memorje

Fleta e të dhënave

Porta USB 1 Porte USB
Madhesia e Ekranit 30.988 mm
SMART PO
Kompatibel Me Android, Me Apple

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: