Ora inteligjente klasike me ngjyre te zeze me modelin S7-X3

Mund te lidhet me Bluetooth me nje Smartphone dhe ju njofton per thirrjet, mesazhet apo njoftime te tjera qe vijn ne telefonin tuaj.

Materiali aliazh me kornize metalike,material qe nuk lejon gervishtjen dhe thyerjen

Karikohet me fishe USB, e lehte praktike dhe shum fine

Gjithashtu ora kryen te gjitha funksionet e nje telefoni duke i vendosur nje karte SIM, mund te flisni apo te coni mesazhe direkt nga ora, te perdorni internetin e kartes SIM dhe shume funksione te tjera.

Me kamera 1.3MP ben foto kudo qe ju jeni

Ekran me madhesi 1.3" me prekje per ta bere me te thjeshte perdorimin e ores

Bateri e rikarikueshme me kapacitet 220-300 mAh e cila mund te zgjase deri ne 2 dite pune.

Sistemi operativ Android 

Me sensore gjumi (monitorim). Ju kujton se kur duhet t epini uje me ane te vendosjes se nje periudhe kohe qe duhet te konsumoni uje.

Mat hapat dhe aktivitetin tuaj ditor,(pedometer)

Teknologji Bluetooth 3.0 dhe Rrjeti 2G

Opsione te tjera: Luajtes muzike dhe video, regjistrues zeri, boks + mikrofon, makine llogaritese, shenime etj

RAM 128MB dhe mund te zgjerohet nese i vendosni karte memorje deri ne 32GB

Rezolucioni 240x240 pixel
RAM 128MB
Kapaciteti i Baterise 220-300 mAh
Materiali Aliazh
Madhesia e Ekranit TV 1.3"
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ora inteligjente klasike me ngjyre te zeze me modelin S7-X3

Mund te lidhet me Bluetooth me nje Smartphone dhe ju njofton per thirrjet, mesazhet apo njoftime te tjera qe vijn ne telefonin tuaj.

Materiali aliazh me kornize metalike,material qe nuk lejon gervishtjen dhe thyerjen

Karikohet me fishe USB, e lehte praktike dhe shum fine

Gjithashtu ora kryen te gjitha funksionet e nje telefoni duke i vendosur nje karte SIM, mund te flisni apo te coni mesazhe direkt nga ora, te perdorni internetin e kartes SIM dhe shume funksione te tjera.

Me kamera 1.3MP ben foto kudo qe ju jeni

Ekran me madhesi 1.3" me prekje per ta bere me te thjeshte perdorimin e ores

Bateri e rikarikueshme me kapacitet 220-300 mAh e cila mund te zgjase deri ne 2 dite pune.

Sistemi operativ Android 

Me sensore gjumi (monitorim). Ju kujton se kur duhet t epini uje me ane te vendosjes se nje periudhe kohe qe duhet te konsumoni uje.

Mat hapat dhe aktivitetin tuaj ditor,(pedometer)

Teknologji Bluetooth 3.0 dhe Rrjeti 2G

Opsione te tjera: Luajtes muzike dhe video, regjistrues zeri, boks + mikrofon, makine llogaritese, shenime etj

RAM 128MB dhe mund te zgjerohet nese i vendosni karte memorje deri ne 32GB

Fleta e të dhënave

Rezolucioni 240x240 pixel
RAM 128MB
Kapaciteti i Baterise 220-300 mAh
Materiali Aliazh
Madhesia e Ekranit TV 1.3"

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

<