Pokeball Bateri e Jashtme 12000mAh

Bateria e telefonit nuk eshte me problem. Ju mund ta karikoni ate ne cdo kohe dhe kudo.

Bateri e jashtme Pokeball, ka formen e topit te filmit vizatimor Pokemon.

Per te gjithe te apasionuarit pas Pokemon. Ideale edhe per dhurate.

Ne kuti eshte e perfshir eshte fisha USB.

Me dy porta USB ku mund te karikoni njekohesisht dy telefona.

Kapaciteti i Baterise 12000mAh
Porta USB 2 Porta usb
Fuqia ne Watt 5V
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Pokeball Bateri e Jashtme 12000mAh

Bateria e telefonit nuk eshte me problem. Ju mund ta karikoni ate ne cdo kohe dhe kudo.

Bateri e jashtme Pokeball, ka formen e topit te filmit vizatimor Pokemon.

Per te gjithe te apasionuarit pas Pokemon. Ideale edhe per dhurate.

Ne kuti eshte e perfshir eshte fisha USB.

Me dy porta USB ku mund te karikoni njekohesisht dy telefona.

Fleta e të dhënave

Kapaciteti i Baterise 12000mAh
Porta USB 2 Porta usb
Fuqia ne Watt 5V

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë