Pult Bluetooth Omega per Fotografi BT 3.0

16285

Pult me lidhjet Bluetooth per Telefona dhe Tableta
Nese doni te beni nje fotografi me telefonin tuaj deri ne 10 metra largesi ky pult ja u mundeson kete gje.
Mund ta lini telefonin tuaj deri ne 10 metra largesi, te hapni kameren, dhe duke e lidhur pultin me telefonin tuaj nepermjet Bluetooth ju mund te shkrepni fotografi ne distance.
Lidhet me cdo telefon qe ka opsionin Bluetooth
- Bluetooth 3.0
- Punon me bateri. 1 cope CR2032
- Permasat: 4.8 x 3.3 x 1 cm
- Pesha: 8g

Më shumë informacion

Pult me lidhjet Bluetooth per Telefona dhe Tableta
Nese doni te beni nje fotografi me telefonin tuaj deri ne 10 metra largesi ky pult ja u mundeson kete gje.
Mund ta lini telefonin tuaj deri ne 10 metra largesi, te hapni kameren, dhe duke e lidhur pultin me telefonin tuaj nepermjet Bluetooth ju mund te shkrepni fotografi ne distance.
Lidhet me cdo telefon qe ka opsionin Bluetooth
- Bluetooth 3.0
- Punon me bateri. 1 cope CR2032
- Permasat: 4.8 x 3.3 x 1 cm
- Pesha: 8g

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: