Remax, Kufje Bluetooth T8

19328

Remax, Kufje Bluetooth T8 

Kufje me bluetooth e markes Remax model T8 

Lidhet me 2 pajisje smartphone ose tablet ne te njeten kohe

Mban 5 ore kohe bisede dhe 55 ore standby me nje te karikuar

Bluetooth kap deri ne 10 metra largesi. Perdoret me iphone ose dhe produktet e Samsung

Mbani larg duart nga telefoni juaj dhe flisni te qete e pafundesiht me kufjen brenda veshit kudo ndodheni

Marka Remax
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta
Permasat (cm) 5.1*1.5*1cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Remax, Kufje Bluetooth T8 

Kufje me bluetooth e markes Remax model T8 

Lidhet me 2 pajisje smartphone ose tablet ne te njeten kohe

Mban 5 ore kohe bisede dhe 55 ore standby me nje te karikuar

Bluetooth kap deri ne 10 metra largesi. Perdoret me iphone ose dhe produktet e Samsung

Mbani larg duart nga telefoni juaj dhe flisni te qete e pafundesiht me kufjen brenda veshit kudo ndodheni

Fleta e të dhënave

Marka Remax
Me sa pajisje lidhet Me 2 Telefona/Tableta
Permasat (cm) 5.1*1.5*1cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë