Samsung Gear S2 Ore Inteligjente Classic Black

16983

Samsung Gear S2 Ore Inteligjente Classic Black

Mos humbisni asnje telefonate apo sms me kete ore inteligjente Samsung.

Me Wi-Fi, Bluetooth dhe teknologji NFC kjo ore eshte kompatibel dhe lidhet me sistemin android dhe iOs.

Merrni njoftime dhe perdorni aplikacionet tuaja te preferuara nga ora juaj. Me rrip lekure dhe marke kualitet, me pamje mjaft stil.

Ora eshte rezistente ndaj ujit.Materiali lekure i rripit diguron qendrueshmeri dhe jetgjatesi te ores.Rri eshte i gjate 20mm me dizajn mjaft klasik qe mund tw kombinohet me cdo veshje te perditshmerise tuaj.

Komanda e kontrollit te zerit ju lejon te kekroni, te shikoni oren, tu pergjigjeni telefonatave apo te rregjistroni zerin tuaj.

Me bateri te rikaikueshme litiumi  

Marka Samsung
Kapaciteti 4 GB
Permasa Permasa: 0.45x1.57x0.4 inches
Pesha Pesha: 41.9 gr
Standarti Wireless Wireless B
Madhesia e Ekranit 30.5 millimeters
Kompatibel Me Android, Me Apple
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Samsung Gear S2 Ore Inteligjente Classic Black

Mos humbisni asnje telefonate apo sms me kete ore inteligjente Samsung.

Me Wi-Fi, Bluetooth dhe teknologji NFC kjo ore eshte kompatibel dhe lidhet me sistemin android dhe iOs.

Merrni njoftime dhe perdorni aplikacionet tuaja te preferuara nga ora juaj. Me rrip lekure dhe marke kualitet, me pamje mjaft stil.

Ora eshte rezistente ndaj ujit.Materiali lekure i rripit diguron qendrueshmeri dhe jetgjatesi te ores.Rri eshte i gjate 20mm me dizajn mjaft klasik qe mund tw kombinohet me cdo veshje te perditshmerise tuaj.

Komanda e kontrollit te zerit ju lejon te kekroni, te shikoni oren, tu pergjigjeni telefonatave apo te rregjistroni zerin tuaj.

Me bateri te rikaikueshme litiumi  

Fleta e të dhënave

Marka Samsung
Kapaciteti 4 GB
Permasa Permasa: 0.45x1.57x0.4 inches
Pesha Pesha: 41.9 gr
Standarti Wireless Wireless B
Madhesia e Ekranit 30.5 millimeters
Kompatibel Me Android, Me Apple

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: