Samsung S6 Edge, Xham Mbrojtes i Temperuar

16913

Samsung Galaxy S6 EDGE, xham mbrojtes i temperuar

Mbroni ekranin e telefonit me xhamin mbrojtes te temperuar.

Me konture te zezad apo komplet transparente.

Vendoset lehtesisht sipas udhezimeve.

Modeli i Telefonit Samsung
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Samsung Galaxy S6 EDGE, xham mbrojtes i temperuar

Mbroni ekranin e telefonit me xhamin mbrojtes te temperuar.

Me konture te zezad apo komplet transparente.

Vendoset lehtesisht sipas udhezimeve.

Fleta e të dhënave

Modeli i Telefonit Samsung

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: