SamsungJ7 2016, Xham Mbrojtes i Temperuar

  Add to wishlist

  SamsungJ7 2016, Xham Mbrojtes i Temperuar Shiko te zmadhuar

  CM0313

  390 Lekë

  Opsionet ne dispozicion

  Tirane
  Pa pageseVjen brenda 24 oreve
  Qytete te tjera
  250 lekeVjen brenda 48 oreve
  Kosove
  7,1 euroVjen brenda 72 oreve
  Transport i shpejte
  kudo ne Shqiperi dhe Kosove
  Paguaj Kesh
  kur merr mallin
  Ktheje brenda 48 oreve
  nese nuk te pelqen

  Pershkrimi

  Samsung J7 2016, xham mbrojtes i temperuar

  Xham i temperuar mbrojtes per Samsung J7 2016.

  Nje menyre e mire per te mbrojtur ekranin e telefonit nga thyerjet dhe gervishtjet.

  Vendoset kehtesisht sipas udhezimeve.

  • Specifikimet
  • Modeli i Telefonit: J7 2016