Set Aksesore per Telefon 3 ne 1 Fineblue F-S998

24781

Fineblue

Set me aksesore per telefonin tuaj 3 ne 1 Fineblue  F-S998

Nje kufje bluetooth, nje karikues makine dhe nje fishe karikimi normale  

Kufja mund te lidhet me telefon Samsung, apple dhe Huawei

Ju mund te karikoni telefonin tuaj gjate kohes qe udhetoni, mund te flisni ne telefon me ane te kufjes bluetooth 4.1

Bluetooth kap deri ne 10 metra distance 

Marka Fineblue
Lidhja e Kufjes Wireless/Bluetooth
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set me aksesore per telefonin tuaj 3 ne 1 Fineblue  F-S998

Nje kufje bluetooth, nje karikues makine dhe nje fishe karikimi normale  

Kufja mund te lidhet me telefon Samsung, apple dhe Huawei

Ju mund te karikoni telefonin tuaj gjate kohes qe udhetoni, mund te flisni ne telefon me ane te kufjes bluetooth 4.1

Bluetooth kap deri ne 10 metra distance 

Fleta e të dhënave

Marka Fineblue
Lidhja e Kufjes Wireless/Bluetooth

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: