Shkop per Selfie Bluetooth 2M Yunteng

CM0213

2 990 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Shkop per Selfie YT-1288 Bluetooth
Shkrepni fotot tuaj ku te doni dhe kur te doni.
Shkop per selfie ne forme teleskopi.
Lidhje Bluetooth.
Pershtatet per sistem iOS dhe Android.
Mbajtese fleksibel per smartphone qe hapet dhe ngushtohet per te siguruar telefonin.
Siperfaqe jo e rreshqitshme tek pjesa e mbajteses se dores.
Tre nivele gjatesie sipas deshires.
Gjatesia varion nga 425 deri 1250 mm.
Rrotullim me kend per te kapur kendin e perkryer.
Telekomande e vogel bluetooth qe sherben per te shkrepur foton e cila mund edhe te shkeputet individualisht.
Hapsire me vidhojse ne fund te shkopit per ti vendosur tripod sipas deshires.