Shkop per Selfie Bluetooth Cooke S9

Shëno vlerësimin tënd

Shkop per Selfie Bluetooth Cooke S9

Shkop per Selfie Bluetooth Cooke S9

  • Garanci ne cilesi

CM0214

1 990 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Shkop per Selfie me lidhje Bluetooth.
Lidhje me telefona Android dhe iOS Apple.
Te dhena teknike:
Teknologji Bluetooth 3.0
Lidhje Bluetooth deri ne 10 metra largesi
Bateri e integruara e cila karikohet nepermjet fishes Micro USB, e pershire ne paketim

  • Specifikimet
  • Garanci ne cilesi: Garanci ne cilesi