Shkop per Selfie Bluetooth Esperanza

13156

1 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Shkop per Selfie me lidhje Bluetooth.
Lidhje me telefona Android dhe iOS Apple.

Te dhena teknike:
Teknologji Bluetooth 3.0
Lidhje Bleutooth deri ne 10 metra largesi
Bateri e integruara e cila karikohet nepermjet fishes Micro USB e cila eshte e pershire ne paketim
Hapja maksimale e shkopit: 105cm gjatesi dhe 23.5cm gjeresi

Lista e Telefonave qe lidhen me shkopin:

Telefonat

Compatibility

iPhone4/iPhone4S, iPhone5/iPhone5S/iPhone5C, iPad 2/New iPad/iPad 4/iPad Air/iPad Mini/iPad Mini Retina, iPod Touch 4th Generation or newer

Samsung Galaxy S2/S3/S4/S5
Samsung Galaxy Note/Note 2/Note 3
Samsung Galaxy Tab 2/Tab 3
Samsung Galaxy Note 8.0/10.1
Google Nexus 4/5/7
Moto g/X

No apps required
Compatible with with built-in camera apps

Sony Xperia series
HTC One series
Most of Android smartphones/ tablets

Please download the Android apps „Camera 360” from Google Play Store.

Garancia 6 muaj

Më shumë informacion

Shkop per Selfie me lidhje Bluetooth.
Lidhje me telefona Android dhe iOS Apple.

Te dhena teknike:
Teknologji Bluetooth 3.0
Lidhje Bleutooth deri ne 10 metra largesi
Bateri e integruara e cila karikohet nepermjet fishes Micro USB e cila eshte e pershire ne paketim
Hapja maksimale e shkopit: 105cm gjatesi dhe 23.5cm gjeresi

Lista e Telefonave qe lidhen me shkopin:

Telefonat

Compatibility

iPhone4/iPhone4S, iPhone5/iPhone5S/iPhone5C, iPad 2/New iPad/iPad 4/iPad Air/iPad Mini/iPad Mini Retina, iPod Touch 4th Generation or newer

Samsung Galaxy S2/S3/S4/S5
Samsung Galaxy Note/Note 2/Note 3
Samsung Galaxy Tab 2/Tab 3
Samsung Galaxy Note 8.0/10.1
Google Nexus 4/5/7
Moto g/X

No apps required
Compatible with with built-in camera apps

Sony Xperia series
HTC One series
Most of Android smartphones/ tablets

Please download the Android apps „Camera 360” from Google Play Store.

Fleta e të dhënave

Garancia 6 muaj

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: