Shkop per Selfie Bluetooth Monopod 110cm

13324

Shkop per Selfie me lidhje Bluetooth.
Lidhje me telefona Android dhe iOS Apple.

Te dhena teknike: 
Teknologji Bluetooth 3.0
Lidhje Bleutooth deri ne 10 metra largesi
Bateri e integruara e cila karikohet nepermjet fishes Micro USB e cila eshte e pershire ne paketim
Hapja maksimale e shkopit: 110cm gjatesi 

Per Telefona me gjeresi: 5.5 - 7.5 cm

Më shumë informacion

Shkop per Selfie me lidhje Bluetooth.
Lidhje me telefona Android dhe iOS Apple.

Te dhena teknike: 
Teknologji Bluetooth 3.0
Lidhje Bleutooth deri ne 10 metra largesi
Bateri e integruara e cila karikohet nepermjet fishes Micro USB e cila eshte e pershire ne paketim
Hapja maksimale e shkopit: 110cm gjatesi 

Per Telefona me gjeresi: 5.5 - 7.5 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: