Shkop per Selfie me Fishe Remax Mini P5

19651

Shkop per Selfie, i markes Remax.

Lidhja me telefonin behet me fishe.

Gjatesi e rregullueshme 17.5 - 72cm.

Gjeresia e mbajteses se telefonit 59mm-86mm.

Materiali i shkopit eshte alumin.

Lidhje me telefona Android dhe iOS Apple.

Shkopi ka butonin per shkrepjen e fotove.

Më shumë informacion

Shkop per Selfie, i markes Remax.

Lidhja me telefonin behet me fishe.

Gjatesi e rregullueshme 17.5 - 72cm.

Gjeresia e mbajteses se telefonit 59mm-86mm.

Materiali i shkopit eshte alumin.

Lidhje me telefona Android dhe iOS Apple.

Shkopi ka butonin per shkrepjen e fotove.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: