Shkop per Selfie Omega Basic

Cmim i reduktuar!

Add to wishlist

Shkop per Selfie Omega Basic Shiko te zmadhuar

ALB0618

750 Lekë

990 Lekë

-240 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Shkop per Selfie Omega Basic

Shkop per selfie ne forme teleskopi.

I pershtatshem per aparate te vegjel (output 1/4 inch)

Mbajtese fleksibel per smartphone.

Siperfaqe jo e rreshqitshme tek pjesa e mbajteses se dores.

Gjatesia varion nga 29 deri 115 cm.

Rrotullim 360º horizontalisht dhe 180º vertikalisht.