Shkop Selfie 80cm Black

19807

590 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Shkop Selfie 80cm Black

Lidhja me telefonin behet me fishe.

Gjatesi e rregullueshme .

Gjeresia e mbajteses se telefonit 59mm-85mm.

Materiali i shkopit eshte alumin.

Lidhje me telefona Android dhe iOS Apple.

Shkopi ka butonin per shkrepjen e fotove.

Më shumë informacion

Shkop Selfie 80cm Black

Lidhja me telefonin behet me fishe.

Gjatesi e rregullueshme .

Gjeresia e mbajteses se telefonit 59mm-85mm.

Materiali i shkopit eshte alumin.

Lidhje me telefona Android dhe iOS Apple.

Shkopi ka butonin per shkrepjen e fotove.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: