Shkop Selfie + Cante Kundra Ujit Black

19614

790 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Shkop per Selfie shume praktik dhe me permasa te vogla.

Shkop per Selfie shume praktik dhe me permasa te vogla.

Gjatesia eshte 18.5 cm dhe mund te hapet deri ne 78 cm

Lidhet me Telefonat Apple ose Android

Lidhet nepermjet fishe Jack 3.5mm

+

Cante Kundra-Ujit per Smartphone per foto brenda ne uje

Cante plastike e tejdukshme kundra ujit.

Pershtatet per cdo smartphone deri ne 6".

Mbyllje hermetike me disa dhoma ajri dhe lidhese per tu mbajtur ne qafe.

Material rezistent

Permasat 20 x 10 cm.

Ngjyra e zeze dhe transparente

Më shumë informacion

Shkop per Selfie shume praktik dhe me permasa te vogla.

Shkop per Selfie shume praktik dhe me permasa te vogla.

Gjatesia eshte 18.5 cm dhe mund te hapet deri ne 78 cm

Lidhet me Telefonat Apple ose Android

Lidhet nepermjet fishe Jack 3.5mm

+

Cante Kundra-Ujit per Smartphone per foto brenda ne uje

Cante plastike e tejdukshme kundra ujit.

Pershtatet per cdo smartphone deri ne 6".

Mbyllje hermetike me disa dhoma ajri dhe lidhese per tu mbajtur ne qafe.

Material rezistent

Permasat 20 x 10 cm.

Ngjyra e zeze dhe transparente

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: