Doogee Shoot 2, Telefoni me kamer te dyfishte per fotografi mahnitese!
Kamera e dyfishte paresore 5MP+5MP me zoom dixhital 8x per duper fotografi dhe gjithashtu kamera selfie 5MP
Ekran me cilesi HD 5.0" dhe permban sensor per hapjen e telefonit nepermjet shenjes se gishtit
Me sistemin operativ me te ri Android 7.0
Procesor QuadCore 1.5GHz dhe 1GB RAM mundesojne performance te larte
Gjithatu 8GB memorje per aplikacione, fotografi, video.
Bateri me kapacitet 3360mAh per te punuar disa ore me Smartfonin dhe dhjetra ore standby.

Marka Doogee
Garancia 3 muaj
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Rezolucioni Rezolucioni 1280x720
Sistemi Operativ Android 7.0 Nougat
Karta SIM 2 karta SIM
Kapaciteti 8 GB
RAM 1 GB
Procesori CPU Quad Core
Shpejtesia e Procesorit Shpejtesia e Procesorit: 1.5GHz
Kamera Kryesore 5MP + 5MP
Kamera Ballore 5MP
Kapaciteti i Baterise 3360mAh
Networking 2G/3G
Teknologjia e Ekranit IPS
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Doogee Shoot 2, Telefoni me kamer te dyfishte per fotografi mahnitese!
Kamera e dyfishte paresore 5MP+5MP me zoom dixhital 8x per duper fotografi dhe gjithashtu kamera selfie 5MP
Ekran me cilesi HD 5.0" dhe permban sensor per hapjen e telefonit nepermjet shenjes se gishtit
Me sistemin operativ me te ri Android 7.0
Procesor QuadCore 1.5GHz dhe 1GB RAM mundesojne performance te larte
Gjithatu 8GB memorje per aplikacione, fotografi, video.
Bateri me kapacitet 3360mAh per te punuar disa ore me Smartfonin dhe dhjetra ore standby.

Fleta e të dhënave

Marka Doogee
Garancia 3 muaj
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Rezolucioni Rezolucioni 1280x720
Sistemi Operativ Android 7.0 Nougat
Karta SIM 2 karta SIM
Kapaciteti 8 GB
RAM 1 GB
Procesori CPU Quad Core
Shpejtesia e Procesorit Shpejtesia e Procesorit: 1.5GHz
Kamera Kryesore 5MP + 5MP
Kamera Ballore 5MP
Kapaciteti i Baterise 3360mAh
Networking 2G/3G
Teknologjia e Ekranit IPS

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë