Iphohe 5S me memorie 16 GB

Iphoni ka nje kapacitet prej 16GB eshte i perdorur por ne gjendje mjaft te mire.

Vjen pa kuti por me karikues cilesor kompatibel.

Ekran 4 inch me rezolucion 640 x 1136 pixels.

Foto cilesore 8 MP nga kamera kryesore dhe 1.2 MP nga kamera ballore dhe RAM 1GB.

Operon me sistemin iOS.

Marka Apple
Garancia 1 muaj
Rezolucioni 640 x 1136
Sistemi Operativ iOS 7
Karta SIM 1 karte SIM
Kapaciteti 16 GB
Procesori CPU Dual Core
Shpejtesia e Procesorit Shpejtesia e Procesorit: 1.3GHz
Kamera Kryesore Kamera Kryesore: 8 MP
Kamera Ballore 1.2 MP
Kapaciteti i Baterise 1560 mAh
RAM 1GB
Madhesia e Ekranit 4''
Networking 2G/3G/4G
Teknologjia e Ekranit IPS
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Iphohe 5S me memorie 16 GB

Iphoni ka nje kapacitet prej 16GB eshte i perdorur por ne gjendje mjaft te mire.

Vjen pa kuti por me karikues cilesor kompatibel.

Ekran 4 inch me rezolucion 640 x 1136 pixels.

Foto cilesore 8 MP nga kamera kryesore dhe 1.2 MP nga kamera ballore dhe RAM 1GB.

Operon me sistemin iOS.

Fleta e të dhënave

Marka Apple
Garancia 1 muaj
Rezolucioni 640 x 1136
Sistemi Operativ iOS 7
Karta SIM 1 karte SIM
Kapaciteti 16 GB
Procesori CPU Dual Core
Shpejtesia e Procesorit Shpejtesia e Procesorit: 1.3GHz
Kamera Kryesore Kamera Kryesore: 8 MP
Kamera Ballore 1.2 MP
Kapaciteti i Baterise 1560 mAh
RAM 1GB
Madhesia e Ekranit 4''
Networking 2G/3G/4G
Teknologjia e Ekranit IPS

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë