Iphone 7 Plus nga Apple

Produkt i perdorur ne gjendje shuem te mire.

Ekran me madhesi 5.5" IPS LCD touchscreen me rozulicion 1080x1920

Dual kamera 12MP +12MP ndersa selfie 7MP. Face detection dhe HDR

Memoria 32GB dhe 3 GB RAM , nderkohe nuk ka vend per karte memorie

Procesori Quad-core 2.34 GHz. Operon me sistemin operativ iOS 10.0.1, , update deri tek iOS 12

Bateri 2900mAh per perdorim ditor me 1 karikim te plote. Kohe bisede mbi 21 ore, standby mbi 384 ore (3G) dhe muzike mbi 60 ore

Marka Apple
Garancia 1 muaj
Produkt i perdorur Produkt i Perdorur
Sistemi Operativ iOS 10.0.1
Karta SIM 1 karte SIM
Procesori CPU Quad Core
Shpejtesia e Procesorit 2.34Ghz
Kamera Kryesore Kamera Kryesore: 12 MP
Kamera Ballore 7MP
Kapaciteti i Baterise 2900mAH
RAM 3GB
Madhesia e Ekranit 5.5"
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Networking 2G/3G/4G
Teknologjia e Ekranit IPS
Memoria e Telefonit 32 GB
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Iphone 7 Plus nga Apple

Produkt i perdorur ne gjendje shuem te mire.

Ekran me madhesi 5.5" IPS LCD touchscreen me rozulicion 1080x1920

Dual kamera 12MP +12MP ndersa selfie 7MP. Face detection dhe HDR

Memoria 32GB dhe 3 GB RAM , nderkohe nuk ka vend per karte memorie

Procesori Quad-core 2.34 GHz. Operon me sistemin operativ iOS 10.0.1, , update deri tek iOS 12

Bateri 2900mAh per perdorim ditor me 1 karikim te plote. Kohe bisede mbi 21 ore, standby mbi 384 ore (3G) dhe muzike mbi 60 ore

Fleta e të dhënave

Marka Apple
Garancia 1 muaj
Produkt i perdorur Produkt i Perdorur
Sistemi Operativ iOS 10.0.1
Karta SIM 1 karte SIM
Procesori CPU Quad Core
Shpejtesia e Procesorit 2.34Ghz
Kamera Kryesore Kamera Kryesore: 12 MP
Kamera Ballore 7MP
Kapaciteti i Baterise 2900mAH
RAM 3GB
Madhesia e Ekranit 5.5"
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Networking 2G/3G/4G
Teknologjia e Ekranit IPS
Memoria e Telefonit 32 GB

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë