Samsung Galaxy S6 32GB - i perdorur, por ne gjendje perfekte

Version Amerikan

Madhesi ekrani 5.1 inch me rezolucion 2560 x 1440 (Quad HD)

Ekran Super AMOLED

Memorja e brendeshme 32GB

Procesor Quad Core 2.1GHz & Quad Core 1.5GHz

RAM 3GB

Kamera kryesore 16MP

Kamera dytesore (selfie) 5MP

Kapaciteti i baterise 2550 mAh

Marka Samsung
Garancia 1 muaj
Rezolucioni 2560x1440
Sistemi Operativ Android 5.1 Lollipop
Karta SIM 1 karte SIM
Kapaciteti 32 GB
RAM 3 GB
Procesori CPU 2 x Quad Core
Shpejtesia e Procesorit 2.1GHz & 1.5GHz
Kamera Kryesore Kamera Kryesore: 16 MP
Kamera Ballore Kamera Selfie: 5 MP
Kapaciteti i Baterise 2550 mAh
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Samsung Galaxy S6 32GB - i perdorur, por ne gjendje perfekte

Version Amerikan

Madhesi ekrani 5.1 inch me rezolucion 2560 x 1440 (Quad HD)

Ekran Super AMOLED

Memorja e brendeshme 32GB

Procesor Quad Core 2.1GHz & Quad Core 1.5GHz

RAM 3GB

Kamera kryesore 16MP

Kamera dytesore (selfie) 5MP

Kapaciteti i baterise 2550 mAh

Fleta e të dhënave

Marka Samsung
Garancia 1 muaj
Rezolucioni 2560x1440
Sistemi Operativ Android 5.1 Lollipop
Karta SIM 1 karte SIM
Kapaciteti 32 GB
RAM 3 GB
Procesori CPU 2 x Quad Core
Shpejtesia e Procesorit 2.1GHz & 1.5GHz
Kamera Kryesore Kamera Kryesore: 16 MP
Kamera Ballore Kamera Selfie: 5 MP
Kapaciteti i Baterise 2550 mAh

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë