Tablet Alcatel Pixi 4 7'' 3G

21520

Tablet i markes Alkatel, me madhesi ekrani 7 inch (~18cm) dhe me rezolucion ekrani 1024x600. Shume i holle dhe i lehte. Praktik per tu mbajtur me vete dhe ngjyra ekrani shume te mira.

Me sistem android.

Me memorje te brendshme 32GB, por qe mund te suportoje karte memorje deri ne 16GB, ku mund te ruani foto, video, materiale te ndryshme.

Kamera kryesore 2.0 Mpxl (9003X); 5.0 Mpxl (9003A)

Kamera dytesore 0.3 Mpxl(9003X); 2.0 Mpxl (9003A)

Opsion lidhje me rrjetin 3G, duke perdorur karte sim ose me wireless,per te naviguar ne internet ose per te luajtur lojera online.

Opsion lidhje me Bluetooth,per ta lidhur me pajisje te tjera bluetooth si bokse, kufje etj.

Marka Alcatel
Garancia 2 vjet
Rezolucioni Rezolucioni 1024x600
Kapaciteti 3 G
Monitori permasa 7''
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tablet i markes Alkatel, me madhesi ekrani 7 inch (~18cm) dhe me rezolucion ekrani 1024x600. Shume i holle dhe i lehte. Praktik per tu mbajtur me vete dhe ngjyra ekrani shume te mira.

Me sistem android.

Me memorje te brendshme 32GB, por qe mund te suportoje karte memorje deri ne 16GB, ku mund te ruani foto, video, materiale te ndryshme.

Kamera kryesore 2.0 Mpxl (9003X); 5.0 Mpxl (9003A)

Kamera dytesore 0.3 Mpxl(9003X); 2.0 Mpxl (9003A)

Opsion lidhje me rrjetin 3G, duke perdorur karte sim ose me wireless,per te naviguar ne internet ose per te luajtur lojera online.

Opsion lidhje me Bluetooth,per ta lidhur me pajisje te tjera bluetooth si bokse, kufje etj.

Fleta e të dhënave

Marka Alcatel
Garancia 2 vjet
Rezolucioni Rezolucioni 1024x600
Kapaciteti 3 G
Monitori permasa 7''

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë