Tablet Alcatel Pixi 4 7'' Wi-Fi

24355

Alcatel

Tablet i markes Alkatel, me madhesi ekrani 7 inch (~18cm)

Shume i holle dhe i lehte. Praktik per tu mbajtur me vete dhe ngjyra ekrani shume te mira.

Me sistem android versioni 6.0

Me memorje te brendshme 8GB, por qe mund te suportoje karte memorje micro SD deri ne 32GB, ku mund te ruani foto, video, materiale te ndryshme.

Kamera kryesore 2.0 MP. Opsion lidhje meWifi pa karte SIM

Opsion lidhje me Bluetooth,per ta lidhur me pajisje te tjera bluetooth si bokse, kufje etj.

Marka Alcatel
Garancia 2 vjet
Sistemi Operativ Android 6.0
RAM RAM 1 GB
Procesori CPU Procesori CPU: Quad Core
Shpejtesia e Procesorit Shpejtesia e Procesorit: 1.3GHz
Kamera Kryesore 2MP
Kapaciteti i Baterise 2580mAh
Madhesia e Ekranit 7"
Teknologjia e Ekranit TFT
Permasat (cm) 107.6 x 189.2 x 9.2cm
Memoria e Telefonit 8GB
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tablet i markes Alkatel, me madhesi ekrani 7 inch (~18cm)

Shume i holle dhe i lehte. Praktik per tu mbajtur me vete dhe ngjyra ekrani shume te mira.

Me sistem android versioni 6.0

Me memorje te brendshme 8GB, por qe mund te suportoje karte memorje micro SD deri ne 32GB, ku mund te ruani foto, video, materiale te ndryshme.

Kamera kryesore 2.0 MP. Opsion lidhje meWifi pa karte SIM

Opsion lidhje me Bluetooth,per ta lidhur me pajisje te tjera bluetooth si bokse, kufje etj.

Fleta e të dhënave

Marka Alcatel
Garancia 2 vjet
Sistemi Operativ Android 6.0
RAM RAM 1 GB
Procesori CPU Procesori CPU: Quad Core
Shpejtesia e Procesorit Shpejtesia e Procesorit: 1.3GHz
Kamera Kryesore 2MP
Kapaciteti i Baterise 2580mAh
Madhesia e Ekranit 7"
Teknologjia e Ekranit TFT
Permasat (cm) 107.6 x 189.2 x 9.2cm
Memoria e Telefonit 8GB

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë