Tableti eSTAR Beauty HD QUAD CORE eshte nje tablet i lehte dhe i holle me ekran 7-inch. I dizenjuar per te apasionuarit e teknologjise. 

Ekran 7-inch HD, perfekt per te pare foto, filma, material te ndryshme.

Rezolucioni: 1024 x 600

Ekran te teknologjise HD

Ekrani me prekje me 5 pika

Procesori: Qua Core 1.2 GHz

Memoria e brendshme: 8 GB

RAM: 512 MB DDR3

Memroje e zgjerueshme me karte Mikro SD(HC) 32 GB (nuk perfshihet)

Sistemi operativ: Android 5.1 Lollipop (Per te shkarkuar Facebook rekomandohet ta beni nga aplikacioni eStar (jo nga Play Store) ne menyre qe te shkarkohet me shpejte dhe pa penguar RAM-in. Gjithashtu dhe programe te tjera mund te shkarkohen nga aplikacioni eStar)

Micro USB

Lidhje WiFi ose mund te perdorni porten USB per lidhje te tjera me internetin.

Kamera frontale: 0.3 Mpx

Bateria: 2700 mAh

Pesha: 289 gram

I holle 10.2 mm

Permasat e bejne lehtesisht te transoprtueshem, ndaj mund ta merrni me vete cdo dite.

Gjatesia 18.9 cm
Gjeresia 10.9 cm
Trashesia 1.02 cm
Pesha 275 gram

Ngjyra e disponueshme: e bardhe, gurkali, e kuqe dhe lejla

Marka eStar
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Produkt Eskluziv Produkt Ekskluziv
Permasa e Ekranit (inch) 7" (inch)
Rezolucioni Rezolucioni 1024x600
Karta SIM WiFi
Kapaciteti 8 GB
RAM RAM 512 MB
Procesori CPU Procesori CPU: Quad Core
Shpejtesia e Procesorit Shpejtesia e Procesorit: 1.2GHz
Kamera Kryesore Kamera Kryesore: Nuk ka
Kamera Ballore Kamera Selfie: 0.3 MP
Kapaciteti i Baterise 2700 mAh
Pesha 275 gram
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tableti eSTAR Beauty HD QUAD CORE eshte nje tablet i lehte dhe i holle me ekran 7-inch. I dizenjuar per te apasionuarit e teknologjise. 

Ekran 7-inch HD, perfekt per te pare foto, filma, material te ndryshme.

Rezolucioni: 1024 x 600

Ekran te teknologjise HD

Ekrani me prekje me 5 pika

Procesori: Qua Core 1.2 GHz

Memoria e brendshme: 8 GB

RAM: 512 MB DDR3

Memroje e zgjerueshme me karte Mikro SD(HC) 32 GB (nuk perfshihet)

Sistemi operativ: Android 5.1 Lollipop (Per te shkarkuar Facebook rekomandohet ta beni nga aplikacioni eStar (jo nga Play Store) ne menyre qe te shkarkohet me shpejte dhe pa penguar RAM-in. Gjithashtu dhe programe te tjera mund te shkarkohen nga aplikacioni eStar)

Micro USB

Lidhje WiFi ose mund te perdorni porten USB per lidhje te tjera me internetin.

Kamera frontale: 0.3 Mpx

Bateria: 2700 mAh

Pesha: 289 gram

I holle 10.2 mm

Permasat e bejne lehtesisht te transoprtueshem, ndaj mund ta merrni me vete cdo dite.

Gjatesia 18.9 cm
Gjeresia 10.9 cm
Trashesia 1.02 cm
Pesha 275 gram

Ngjyra e disponueshme: e bardhe, gurkali, e kuqe dhe lejla

Fleta e të dhënave

Marka eStar
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Produkt Eskluziv Produkt Ekskluziv
Permasa e Ekranit (inch) 7" (inch)
Rezolucioni Rezolucioni 1024x600
Karta SIM WiFi
Kapaciteti 8 GB
RAM RAM 512 MB
Procesori CPU Procesori CPU: Quad Core
Shpejtesia e Procesorit Shpejtesia e Procesorit: 1.2GHz
Kamera Kryesore Kamera Kryesore: Nuk ka
Kamera Ballore Kamera Selfie: 0.3 MP
Kapaciteti i Baterise 2700 mAh
Pesha 275 gram

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: