Tablet Lenovo Idea 7" 3-710F WiFi

15515

Lenovo Tablet Idea 3-710F
Me lidhje Internet WiFi
Ekran 7" IPS 1024x600pix
Procesori Quad-core 1.3 GHz Mediatek
Sistem Operativ Android 5.0 Lollipop
RAM 1 GB
Memorje e Brendshme 8 GB (vend per karte memorje deri 64GB)
Kamera Paresore 2MP
Kamera Dytesore/Selfie 0.3MP
Bateria 3450mAh

Marka Lenovo
Garancia 1 vit
Permasa e Ekranit (inch) 7" (inch)
Karta SIM WiFi
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Lenovo Tablet Idea 3-710F
Me lidhje Internet WiFi
Ekran 7" IPS 1024x600pix
Procesori Quad-core 1.3 GHz Mediatek
Sistem Operativ Android 5.0 Lollipop
RAM 1 GB
Memorje e Brendshme 8 GB (vend per karte memorje deri 64GB)
Kamera Paresore 2MP
Kamera Dytesore/Selfie 0.3MP
Bateria 3450mAh

Fleta e të dhënave

Marka Lenovo
Garancia 1 vit
Permasa e Ekranit (inch) 7" (inch)
Karta SIM WiFi

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: