Tablet PC Android 7" High Resolution, 2 Karta SIM

20371

Tablet Android me ekran me madhesi 7" High Resolution

Me dy karta SIM

Procesor processor : upgrade to Cortex A8 TI OMAP3 OMAP3730 1Ghz

Me kamera kryesore1.3 MP, selfie dhe opsionin flash

Tableti ka vend per karte memorie micro SD

Ka dy porta USB nje mini dhe nje USB 2.0 

Kapaciteti i baterise 3000mAh. Memoria e brendshme 512MB

Karta SIM 2 karta SIM
Madhesia e Ekranit 7"
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tablet Android me ekran me madhesi 7" High Resolution

Me dy karta SIM

Procesor processor : upgrade to Cortex A8 TI OMAP3 OMAP3730 1Ghz

Me kamera kryesore1.3 MP, selfie dhe opsionin flash

Tableti ka vend per karte memorie micro SD

Ka dy porta USB nje mini dhe nje USB 2.0 

Kapaciteti i baterise 3000mAh. Memoria e brendshme 512MB

Fleta e të dhënave

Karta SIM 2 karta SIM
Madhesia e Ekranit 7"

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

<