Tablet Huawei Mediapad T3 8" 4G

24376

Huawei

Tablet i markes Huawei modeli Mediapad T3

Me madhesi ekrani 8" IPS LCD

Shume i holle dhe i lehte. Praktik per tu mbajtur me vete dhe ngjyra ekrani shume te mira.

Me sistem android versioni 7.0

Me memorje te brendshme 16GB dhe RAM 2GB

Kamera kryesore 5MP dhe dytesore 2MP

Tableti eshte me karte SIM

Opsion lidhje me Bluetooth,per ta lidhur me pajisje te tjera bluetooth si bokse, kufje etj.

Marka Huawei
Garancia 2 vjet
Sistemi Operativ Android 7.0 Nougat
Karta SIM 1 karte SIM
Kapaciteti 16 GB
RAM 2 GB
Procesori CPU Quad Core
Shpejtesia e Procesorit Shpejtesia e Procesorit: 1.4GHz
Kamera Kryesore Kamera Kryesore: 5 MP
Kamera Ballore Kamera Selfie: 2 MP
Kapaciteti i Baterise 4800mAH
Madhesia e Ekranit 8"
Networking 2G/3G/4G
Teknologjia e Ekranit IPS
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tablet i markes Huawei modeli Mediapad T3

Me madhesi ekrani 8" IPS LCD

Shume i holle dhe i lehte. Praktik per tu mbajtur me vete dhe ngjyra ekrani shume te mira.

Me sistem android versioni 7.0

Me memorje te brendshme 16GB dhe RAM 2GB

Kamera kryesore 5MP dhe dytesore 2MP

Tableti eshte me karte SIM

Opsion lidhje me Bluetooth,per ta lidhur me pajisje te tjera bluetooth si bokse, kufje etj.

Fleta e të dhënave

Marka Huawei
Garancia 2 vjet
Sistemi Operativ Android 7.0 Nougat
Karta SIM 1 karte SIM
Kapaciteti 16 GB
RAM 2 GB
Procesori CPU Quad Core
Shpejtesia e Procesorit Shpejtesia e Procesorit: 1.4GHz
Kamera Kryesore Kamera Kryesore: 5 MP
Kamera Ballore Kamera Selfie: 2 MP
Kapaciteti i Baterise 4800mAH
Madhesia e Ekranit 8"
Networking 2G/3G/4G
Teknologjia e Ekranit IPS

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

22 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë