Tablet Samsung Galaxy E Sm-T560

24315

Samsung

Tablet i markes Samsung, modeli E Sm-T560

Me madhesi ekrani 9.6 inch dhe me rezolucion ekrani 800 x 1280

Praktik per tu mbajtur me vete dhe ngjyra ekrani shume te mira

Me sistem android

Me memorje te brendshme 8GB dhe suporton kart microSD, microSDHC, microSDXC ku mund te ruani foto, video etj

Kamera kryesore 5.0 Mpxl Kamera dytesore  2.0 Mpxl

Opsion lidhje me rrjetin 3G, duke perdorur karte sim (micro) ose me wireless, per te naviguar ne internet ose per te luajtur lojera online

Opsion lidhje me Bluetooth, per ta lidhur me pajisje te tjera bluetooth si bokse, kufje etj

Marka Samsung
Garancia 1 vit
Permasa e Ekranit (inch) 9.6''
Sistemi Operativ Android 4.4 KitKat
Kapaciteti 8 GB
RAM 1.5 GB
Procesori CPU Quad Core
Shpejtesia e Procesorit Shpejtesia e Procesorit: 1.3GHz
Kamera Kryesore Kamera Kryesore: 5 MP
Kamera Ballore Kamera Selfie: 2 MP
Kapaciteti i Baterise 5000mAh
Networking WiFi
Teknologjia e Ekranit TFT
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tablet i markes Samsung, modeli E Sm-T560

Me madhesi ekrani 9.6 inch dhe me rezolucion ekrani 800 x 1280

Praktik per tu mbajtur me vete dhe ngjyra ekrani shume te mira

Me sistem android

Me memorje te brendshme 8GB dhe suporton kart microSD, microSDHC, microSDXC ku mund te ruani foto, video etj

Kamera kryesore 5.0 Mpxl Kamera dytesore  2.0 Mpxl

Opsion lidhje me rrjetin 3G, duke perdorur karte sim (micro) ose me wireless, per te naviguar ne internet ose per te luajtur lojera online

Opsion lidhje me Bluetooth, per ta lidhur me pajisje te tjera bluetooth si bokse, kufje etj

Fleta e të dhënave

Marka Samsung
Garancia 1 vit
Permasa e Ekranit (inch) 9.6''
Sistemi Operativ Android 4.4 KitKat
Kapaciteti 8 GB
RAM 1.5 GB
Procesori CPU Quad Core
Shpejtesia e Procesorit Shpejtesia e Procesorit: 1.3GHz
Kamera Kryesore Kamera Kryesore: 5 MP
Kamera Ballore Kamera Selfie: 2 MP
Kapaciteti i Baterise 5000mAh
Networking WiFi
Teknologjia e Ekranit TFT

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

22 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë