Tablet TPC Cobalt T7WIFI

27609

Cobalt

Tablet i vogel mini i markes Cobalt

Ekran me madhesi 7" teknologjia IPS

Rezolucion HD 1024x600 pixel.

Tableti ka kamera kryesore 0,3MP ndersa kryesoren 2MP

Kapaciteti i memories flashSD card 8GB dhe RAM 1GB. Procesori quad core 1,2Ghz

Operon me sistemin  Android 7,1. Ka wireless (802,11b/g/n dhe bluetooth.

Vend per fishe  audio 3,5mm audio jack

Me nje porte micro USB. Ne paketim do te gjeni fishen e karikimit dhe manualin e perdorimit

Marka Cobalt
Garancia 1 vit
Rezolucioni Rezolucioni 1024x600
Sistemi Operativ Android 7.1
RAM RAM 1 GB
Procesori CPU Procesori CPU: Quad Core
Shpejtesia e Procesorit Shpejtesia e Procesorit: 1.2GHz
Kamera Kryesore Kamera Kryesore: 2 MP
Kamera Ballore Kamera Selfie: 0.3 MP
Networking WiFi
Teknologjia e Ekranit IPS
Permasat (cm) 191.5x109.6mm
Bestseller 1
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tablet i vogel mini i markes Cobalt

Ekran me madhesi 7" teknologjia IPS

Rezolucion HD 1024x600 pixel.

Tableti ka kamera kryesore 0,3MP ndersa kryesoren 2MP

Kapaciteti i memories flashSD card 8GB dhe RAM 1GB. Procesori quad core 1,2Ghz

Operon me sistemin  Android 7,1. Ka wireless (802,11b/g/n dhe bluetooth.

Vend per fishe  audio 3,5mm audio jack

Me nje porte micro USB. Ne paketim do te gjeni fishen e karikimit dhe manualin e perdorimit

Fleta e të dhënave

Marka Cobalt
Garancia 1 vit
Rezolucioni Rezolucioni 1024x600
Sistemi Operativ Android 7.1
RAM RAM 1 GB
Procesori CPU Procesori CPU: Quad Core
Shpejtesia e Procesorit Shpejtesia e Procesorit: 1.2GHz
Kamera Kryesore Kamera Kryesore: 2 MP
Kamera Ballore Kamera Selfie: 0.3 MP
Networking WiFi
Teknologjia e Ekranit IPS
Permasat (cm) 191.5x109.6mm
Bestseller 1

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

22 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë