Telefon i markes Vk World V3 plus

Telefon ip54 (i dizenjuar kunder ujit, pluhurave, goditjeve dhe temperaturave)

Me dy karta sim. Rrjeti 2G Memorja 32+32 MB(suporton karte memorie deri 8 GB)

Madhesia e ekranit 2.4 inch. Ka vetem nje kamera 0.3 MP

Kapaciteti i baterise 3000 mAh(360 ore stand by)

Opsione te tjera : flash light,bluetooth, FM, USB, MMS etj  

Marka VKword
Garancia 1 muaj
Karta SIM 2 karta SIM
RAM 32MB
Kamera Kryesore 0.3MP
Kapaciteti i Baterise 3000mAh
Madhesia e Ekranit 2.4"
Networking 2G
Teknologjia e Ekranit IPS
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Telefon i markes Vk World V3 plus

Telefon ip54 (i dizenjuar kunder ujit, pluhurave, goditjeve dhe temperaturave)

Me dy karta sim. Rrjeti 2G Memorja 32+32 MB(suporton karte memorie deri 8 GB)

Madhesia e ekranit 2.4 inch. Ka vetem nje kamera 0.3 MP

Kapaciteti i baterise 3000 mAh(360 ore stand by)

Opsione te tjera : flash light,bluetooth, FM, USB, MMS etj  

Fleta e të dhënave

Marka VKword
Garancia 1 muaj
Karta SIM 2 karta SIM
RAM 32MB
Kamera Kryesore 0.3MP
Kapaciteti i Baterise 3000mAh
Madhesia e Ekranit 2.4"
Networking 2G
Teknologjia e Ekranit IPS

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

6 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë