Korniza ne Shkalle Nanterre

18952

Korniza ne Shkalle Nanterre

Nje ide e vecante per dekorimin e shtepise por jo vetem.

Gjashte korniza me madhesi te ndryshme te vendosura ne shkallen prej druri.

E gjithe skalla ka permasa 38x160cm.

Kornizat kane permasa: nje me 9x13cm/ dy me 10x15cm/ dy me 13x18cm/ nje me 15x20cm 

6 fotot e perfshira ne cmim

Materiali Druri
Permasat (cm) shkalla 38x160cm; fotot nje me 9x13cm, 10x15cm, 13x18cm, 15x20cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Korniza ne Shkalle Nanterre

Nje ide e vecante per dekorimin e shtepise por jo vetem.

Gjashte korniza me madhesi te ndryshme te vendosura ne shkallen prej druri.

E gjithe skalla ka permasa 38x160cm.

Kornizat kane permasa: nje me 9x13cm/ dy me 10x15cm/ dy me 13x18cm/ nje me 15x20cm 

6 fotot e perfshira ne cmim

Fleta e të dhënave

Materiali Druri
Permasat (cm) shkalla 38x160cm; fotot nje me 9x13cm, 10x15cm, 13x18cm, 15x20cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë