Cante Baiheda Kafe

11169

4 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Cante e pershtatshme per Laptop, Tablet dhe aksesore te tjere si MP3, CD.

Ngjyre: Kafe

Material Lekure qe nuk lejon depertimin e ujit ose lengjeve dhe mbron aksesoret tuaj elektronik.

Permasa: 36 x 27

Më shumë informacion

Cante e pershtatshme per Laptop, Tablet dhe aksesore te tjere si MP3, CD.

Ngjyre: Kafe

Material Lekure qe nuk lejon depertimin e ujit ose lengjeve dhe mbron aksesoret tuaj elektronik.

Permasa: 36 x 27