TV LG LED me rezolucion Full HD 1920 x 1080p.

- Madhesia e ekranit: 43 inch - 108cm diagonale

- Panel IPS

- Kendi i shikimit: ~ 178 grade

- Frekuenca: 300 Hz PMI ( Picture Mastering Index)

- Marres dixhital i integruar: DVB-T/ T2/ S/ S2/ C (Tokesor, Satelitor & Kabllor)

- 2 hyrje HDMI (version 1.4)

- 1 hyrje USB

- 1 hyrje Komponent

- 1 hyrje AV (Komposite)

- Audio: 2 x 5W ( 2.0, Virtual Surround)

USB suporton formatet:
- Video: AVI , DivX, MKV, MP4, H.263, H.264
- Audio: AAC, FLAC, MP3, OGG, WMA
- Foto: JPEG

- Lartesia e TV:
- Me mbajtesene tavolines: 63.3cm
- Pa mbajtesen e tavolines: 58.3cm

Marka LG
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 43"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

TV LG LED me rezolucion Full HD 1920 x 1080p.

- Madhesia e ekranit: 43 inch - 108cm diagonale

- Panel IPS

- Kendi i shikimit: ~ 178 grade

- Frekuenca: 300 Hz PMI ( Picture Mastering Index)

- Marres dixhital i integruar: DVB-T/ T2/ S/ S2/ C (Tokesor, Satelitor & Kabllor)

- 2 hyrje HDMI (version 1.4)

- 1 hyrje USB

- 1 hyrje Komponent

- 1 hyrje AV (Komposite)

- Audio: 2 x 5W ( 2.0, Virtual Surround)

USB suporton formatet:
- Video: AVI , DivX, MKV, MP4, H.263, H.264
- Audio: AAC, FLAC, MP3, OGG, WMA
- Foto: JPEG

- Lartesia e TV:
- Me mbajtesene tavolines: 63.3cm
- Pa mbajtesen e tavolines: 58.3cm

Fleta e të dhënave

Marka LG
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 43"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë